Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Hur fryser man chili?
          Margith
          Inlägg 25-09-2006, 11:44
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 2 958
          Medlem sedan:
          30-01-2004
          Medlem nr: 2 746



          Jag har läst att ni fryser chili, men hur gör ni??
          Ska de kärnas ur? Måste de förvällas? Kan jag hyva in dem i frysen som de är? Blir de blöta och sladdriga? Tappar de smak?


          --------------------
          Margith, zon 6

          Har du inget snällt att säga, är det bättre att vara tyst.
          Citat: min mor =)
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          KURT
          Inlägg 25-09-2006, 11:51
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 10 440
          Medlem sedan:
          01-11-2002
          Medlem nr: 34



          Man brukar inte förvälla chili innan man fryser. Man behöver inte kärna ur, men eftersom de blir blöta och lite sladdrigare så kan det vara bättre att göra det innan. Smaken påverkas inte, men den krispiga konsistensen försvinner.

          Kan man så tycker jag att det är bättre att torka chilin. Förövrigt så såg jag torkad purjolök häromdan, ytterligare en grönsak som det är bättre att torka än att frysa.
           
          Citera



          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 25-07-2025, 09:26
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon