Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Hur fryser man chili?
          Margith
          Inlägg 25-09-2006, 11:44
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 2 958
          Medlem sedan:
          30-01-2004
          Medlem nr: 2 746



          Jag har läst att ni fryser chili, men hur gör ni??
          Ska de kärnas ur? Måste de förvällas? Kan jag hyva in dem i frysen som de är? Blir de blöta och sladdriga? Tappar de smak?


          --------------------
          Margith, zon 6

          Har du inget snällt att säga, är det bättre att vara tyst.
          Citat: min mor =)
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          ingrid fuxwall
          Inlägg 29-09-2006, 22:37
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 4 792
          Medlem sedan:
          29-05-2005
          Medlem nr: 5 891



          Jag torkar alltid purjolök, skär i skivor/strimlor och lägger sedan i min torkolla.

          En del sparar jag för att använda i matlagningen och resten kör jag i mixern till pulver, är toppen att blanda i allt. Både vacker grön färg och ger smak när man är lat och inte orkar ta fram tex. en lök och skära och blanda i kantarellstuvningen.

          ingrid
           
          Citera



          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 24-07-2025, 19:20
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon