Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Smörgåspålägg
          askar
          Inlägg 05-10-2006, 21:43
          Länk hit: #1


          Gäster






          Förr i tiden kunde man köpa äkta rökt skinka & rökt nötkött.
          Idag hittar jag också 2 -3 olika rökt skinka som inte är limmad och tumlad.
          Men... varför har den som röda blodprickar och något som ser ut som
          blodådror insprängd i köttet unsure.gif
          Så såg det inte ut förr.

          Jag har dålig matlust och kräks åt sånt äckel. sad.gif
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          askar
          Inlägg 06-10-2006, 08:07
          Länk hit: #2


          Gäster






          Visst är det rester... slamsor, som tumlas ihop
          till "korvar" som kallas skinka.

          För inte så länge sedan kom det ju fram att inte all bacon
          är bacon.
          Det görs också av slaktrester som limmas ihop.
          Tror att bl.a Tulips bacon var en av sorterna.

          Som tur är köper jag inte skivad bacon...
          jag köper rökt sidfläsk i bit och skivar själv. smile.gif
           
          Citera

          Inlägg i den här tråden
          askar   Smörgåspålägg   05-10-2006, 21:43
          Rapchic   det enda rökta köttpålägget jag äter är ruskselerö...   05-10-2006, 22:09
          askar   Inte hört talas om den... men Vind...   05-10-2006, 22:12
          Bettson   Är det inte mörken efter saltnålen.   05-10-2006, 23:02
          Pirum   Bedrövligt numera...ofta är det rökta ju inte rökt...   06-10-2006, 00:23
          netaave   Det bästa är att köpa rökt skinka i bit och skiva ...   06-10-2006, 07:24
          askar   Vi köper aldrig den färdigskivade "konstgjord...   06-10-2006, 07:54
          KURT   Än så länge blandar man ändå inte så många olika s...   06-10-2006, 07:57
          forget-me-not   Man kan nästan bli vegetarian för mindre... :wacko...   06-10-2006, 08:36
          netaave   Har ni inget gårdsslakteri i närheten? Vi handlar ...   06-10-2006, 09:01
          Alba   Jag köper alltid över disk på ICA. Vindelrökt är ...   06-10-2006, 09:48
          kristerh   du får nog köpa över disk om du ska ha "äkta...   06-10-2006, 12:33
          Gossen Ruda   Har det egentligen någon betydelse hur skinkan ell...   06-10-2006, 13:54
          ninnisky   Dom "röda pickarrna" har jag också undr...   06-10-2006, 14:57
          kristerh   är det inte så att färgmedel tills...   06-10-2006, 15:01
          askar   Nej... i den här "äkta" skinkan ska inge...   06-10-2006, 15:11
          Hannele   Rökt nötkött finns överallt och många olika sorter...   06-10-2006, 15:13
          askar   Rökt nötkött finns överallt och många olika sorter...   06-10-2006, 15:21
          netaave   Färskrökt makrill med "pricksås" och pot...   06-10-2006, 16:22
          Rapchic   hallå hemmarökt aborre mums :)   06-10-2006, 17:05
          zaaritha   För en gammal kärring--som jag är--, tyvärr!, ...   06-10-2006, 20:24
          Hannele   Det lär inte finnas pinnfärskt däruppe, synd. <...   07-10-2006, 10:38
          myskmadra   I brist på Vindelrökt och liknande så har jag i St...   08-10-2006, 12:17
          Österlena   I varje varm korv ingår det "kött" från ...   08-10-2006, 14:13
          Gossen Ruda   Hur räknar eller mäter man det? :w...   08-10-2006, 19:29


          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 10-08-2025, 21:05
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon