Jag har rosor längs väggen vid grönsakslandet, vad gör man inte för att få plats med flera rossorter. Men sedan vi började matkompostera så har grönsakerna blivit bättre och större. Har väl också testat det mesta under 25 år men vissa grönsaker återkommer, persilja, gräslök fryser jag in massor av finklippt i glasburkar, det är perfekt bara ta fram hela vintern. Sallad, rödbetor, potatis, störbönor ett måste. I år blev det så majs, broccoli, blomkålen misslyckades totalt. Pumpor är jättekul det bara måste jag ha. Hallon, jordgubbar, vinbär kan vi inte vara utan på sommaren, jag gör all sylt själv vill inte ha köpesylt den är äcklig. Frukt och grönsaker man har i trädgården smakar helt enkelt bättre/ giftfritt, det är livskvalité.

Kan nog inte tänka mig trädgården utan grönsakslandet
men rosorna tar allt mer plats ( av gräsmattan )