Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > zuccini, vad gör ni?
          nina L
          Inlägg 15-09-2003, 07:04
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 628
          Medlem sedan:
          24-11-2002
          Medlem nr: 399



          Vad gör ni med all zuccini? Fryser ni ner den och i såfall hur? Jag hinner inte äta upp mina innan fler mognar! tongue.gif


          --------------------
          Nin zon 2
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          Nina H
          Inlägg 15-10-2003, 11:49
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 323
          Medlem sedan:
          29-03-2003
          Medlem nr: 1 008



          Färsfylld squash
          Dela squashen på längden. Gröp ur en del av köttet.
          Fräs hackad lök, vitlök, köttfärs (eller fler sorts grönsker om man vill ha vegetarisk) och hackade champinjoner. Krydda efter behag.
          Fyll squashen och ugnsgratinera med riven ost + parmesan.
          Utmärkt rätt att frysa in och ta fram till snabba helgluncher eller liten kvällsrätt.

          Jag torkar squash i tunna, halverade skivor. Lägg på smörpapper på plåtar i bra torkutrymme, eller trä på snören, eller sätt ugnen på lägsta värme med luckan på glänt. Kanon att hälla i grytor och grönsaksfräs.
           
          Citera



          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 01-09-2025, 05:47
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon