Jag är i samma sits. Visserligen fungerar vedspisen snart på sitt nya ställe, men elspisen med två rostiga plattor blixtrar det lite misstänkt om. Jag har under ganska lång tid använt en T-spritsspis, men det är nog elektriskt man vill ha i långa loppet även om T-köket är mycket snabbt och bra.
Känner mig lite gammaldags när jag idag var ute och spanade på hur många tusenlappar fattigare man måste bli när man ska köpa en så kallad riktig spis.
Ni som har hällar - vad är det för vits? Kan man tappa kryddburkar på den utan att hällen går sönder?
Varmluftsugn - är det bra det? Torkar inte maten och bröden ut i all varm blåst?
Och sen kan jag inte riktigt fatta varför man måste köpa allt separat, när många ändå sätter ugnen under hällen eller den platta plattspisen. Vad är det för vits med detta jämfört med att köpa en hederlig gammal spis där allt sitter ihop?
--------------------
|