Idag har jag premiärsått i grönsakslandet ... ja, lite fusk då, grönsakslandet är en murbruksbalja med koskit som står i växthuset.
Har sått Pak Choi, Tatsoi och Kailaan (Kinesisk broccoli). Lite trångt får det väl bli ... man kan ju äta det man måste gallra bort dessutom.
I princip all snö är borta nu så jag kan återgå till drivbänksbygget och hoppas på massor av goda gröna blad om inte allt för länge.
Har ni odlat asiatiska bladgrönsaker ? Vilka isåfall sorter, vilka blir bra och mindre bra ... alla tips och råd är välkomna. De flesta sorter rekomenderas att sås i slutet på sommaren för bästa skörd men det borde funka bra nu med tycker jag, tillräckligt med värme i växthuset och inte allt för många soltimmar som jag förstått att dom inte gillar.
Med utvecklingstider om 45-60 dagar borde det finnas en hel del att äta framåt mitten på maj.