CITAT (gutta @ 15-03-2007, 20:13)

För ett år sedan blev jag med bakmaskin. Årets julklapp 1986 eller nå´t. Hånad och förlöjligad...Men jag älskar den! Jag knappt handlat mjukt bröd i butik sen jag fick min maskin. Man väljer själv sina ingredienser och sedan gör bakmaskinen ALLT. Blir man less på den "knubbiga" formen kan man låta maskinen knåda och jäsa och sedan ta upp den färdiga degen (utan allt slabb) och forma bröden på önskat sätt.
Jag gör också gärna surdeg och har i valnötter, solrosfrön, krossat linfrö eller korinter. För att få ett riktigt bra "kontinentalt" ljust bröd sitter en del durumvete fint.

Kul att höra att det inte bara är jag som använder bakmaskin.

Köpte min för ett par år sedan och är jättenöjd, den klarar till och med av att göra sylt..
Är det någon som provat att använda surdeg i bakmaskinen, funkar det??
Kom gärna med lite bakmaskinsrecept!