Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > jordgubbssylt utan konstgjorda medel?
          kajsalota
          Inlägg 26-06-2007, 17:26
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 85
          Medlem sedan:
          02-07-2006
          Medlem nr: 8 099



          Hej!
          Jag vill göra jordgubbsmarmelad på de sista jordgubbarna...
          Blir lite förvirrad och trött på alla melatin, pektin, natriumgojs osv. Måste man använda sådana medel?
          Jag skulle vilja göra marmelad med bara naturliga ämnen. Går det?
          Hur då isåfall?

          Redigerat av kajsalota: 26-06-2007, 17:27
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          Pirum
          Inlägg 28-06-2007, 20:38
          Länk hit: #2


          Validating
          Antal inlägg: 3 808
          Medlem sedan:
          15-04-2005
          Medlem nr: 5 448



          Med nutida förvaringsskåp (exempelvis frys alltså) kan man krossa jordgubbar i en mixer, koka (om man vill) och helt sonika frysa in. Blir gott att ha på pannkakor och inte alls så sött. Sockret behövs som sagt för hållbarhet, men det är ju inget problem idag med frysar. Har man sylten i kylskåp är dock socker såklart bra.


          --------------------
          zon2.5
           
          Citera



          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 07-08-2025, 11:07
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon