Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Hjälp med marinad..., Lammracks
          Chamomille
          Inlägg 06-07-2007, 08:28
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 10 013
          Medlem sedan:
          28-06-2007
          Medlem nr: 11 250



          Ere nån som har recept på god marinad till lammracks? Är lite ovan vid lamm....


          --------------------
          Camilla zon 2-3

          Ett gott skratt förlänger munnen.

           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          Chamomille
          Inlägg 06-07-2007, 09:52
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 10 013
          Medlem sedan:
          28-06-2007
          Medlem nr: 11 250



          jaa, det får kanske bli det igen. Min goaste marinad gör jag av honung, balsamvinäger, soja, vitlök, timjan å kanske lite olja. Man kanske ska prova att ha i lite rosmarin också?


          --------------------
          Camilla zon 2-3

          Ett gott skratt förlänger munnen.

           
          Citera
          Mollis
          Inlägg 06-07-2007, 14:52
          Länk hit: #3


          Medlem
          Antal inlägg: 2 425
          Medlem sedan:
          12-06-2007
          Medlem nr: 10 996



          CITAT (Chamomille @ 06-07-2007, 10:52) *
          jaa, det får kanske bli det igen. Min goaste marinad gör jag av honung, balsamvinäger, soja, vitlök, timjan å kanske lite olja. Man kanske ska prova att ha i lite rosmarin också?



          Appropå favoritmarinader så har jag också alltid med balsamvinäger, sen har vi experimenterat lite med kryddorna och hittat en jätteschysst blandning där det ingår: Stötta chilifrön, lite cayennepeppar, salt, lökpulver, basilika, oregano, en liten gnutta buljong-pulver, sen kan man beroende på kötttyp och egen smak tillsätta vitlök eller annan favoritkrydda.

          Marinerade en fläskkarré i 2 dygn i kylen och grillade den sen runt om på kolgrillen och sen körde jag in den i ugnen i 150 grader och stekte tills köttet var 70 grader, jättegott! Och det som blir över är jättegott att strimla i en sallad, göra pytt på....

          //Mollis
           
          Citera



          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 02-09-2025, 22:21
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon