Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Frysa in chilli, Hur göra för bästa resultat
          Strixx
          Inlägg 24-09-2007, 20:29
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 55
          Medlem sedan:
          30-08-2006
          Medlem nr: 8 508



          Hej,

          Har precis skördat fyra chiliplantor. Tog alla frukter, så nu har vi ett par liter. Tänkte frysa in det mesta, men funderar på hur jag gör för bästa resultat.

          Ska man dela dom, kärna ur, skiva?
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          Margith
          Inlägg 24-09-2007, 20:38
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 2 958
          Medlem sedan:
          30-01-2004
          Medlem nr: 2 746



          Svaret beror nog på vad du har tänkt dig att använda dem till sedan, men jag delar dem mitt itu, tar bort alla kärnor och fryser halvorna i en fryspåse. De använder jag sedan hackade till Thai Sweet Chili, eller hela i sallads-vinäger.

          Har du tänkt dig att använda dem i maten har jag ingen aning, jag vägrar att äta nåt som är så starkt som hemodlad chili tongue.gif


          --------------------
          Margith, zon 6

          Har du inget snällt att säga, är det bättre att vara tyst.
          Citat: min mor =)
           
          Citera



          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 02-09-2025, 13:57
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon