Hej, svaret beror ju lite p vad det r fr sorter vi pratar om (framfrallt hur tjockskaliga de r och hur starka (alts - capsicainet sitter i frna samt innermembranen, och s beror det p vilken styrka du tl)! Sjlv r jag en utprglad chilehead sedan mnga r (jag kan inte avsmaka sser och grytor till familjen, trots att de r 'tillvanda', fr d kan de inte ta maten!)!
Sjlv torkar jag mycket av mina frukter, i r hade jag dragit ner till 25 sorter (mot runt 100 frut) d jag inte har tid pga utbildning och d passar en tork vldigt bra (jag torkar svamp och frukt i den ocks), men annars gr ugnen rtt s bra som ersttning. Sjlv har jag aldrig tyckt att frysta chilepeppar blir s himla bra, men det kanske fungerar som ndlsning! Det finns s otroligt mnga recept p inlggningar och salsor annars, s jag skulle inte bry mej att frysa in dem, om jag inte mste!
MVH
Mia