Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Tjäder, Hur tillaga?
          moriana
          Inlägg 01-11-2007, 17:46
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 53
          Medlem sedan:
          27-10-2007
          Medlem nr: 13 006



          Finns det någon vänlig själ som kan hjälpa mig!

          Har fått en tjädertupp(som jag lagt i frysen) men jag vet inte hur jag bäst skall tillreda denna skogens fågel.
          Snälla någon, hjälp mig med tips.

          Ha en trevlig helg.
          Moriana
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          Felicia
          Inlägg 04-11-2007, 18:57
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 776
          Medlem sedan:
          14-02-2006
          Medlem nr: 7 076



          Jag tycker att den blir lite torr och tråkig om man steker den hel så vi brukar oftast stycka upp den och steka delarna utan benen, brukar då eftersteka ca en timma med en skvätt vinäger som gör det mörare. Sen dit med vispgrädde, lite vinbärsgele och gärna lite kantareller och lök. Salt och pepparmix och kanske lite soja som krydda och så hasselbackspotatis till, mums rolleyes.gif


          --------------------

          Felicia, glad odlare i Zon 7
           
          Citera



          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 03-09-2025, 02:58
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon