CITAT (Lillja @ 08-11-2007, 11:49)

Ska odla mest ettåringar + mera grönsaker
zuccini är jag frälst på o grönkål bara skörda å
stoppa i frysen så har man vitaminer hela hösten,
grönkål är ju den nyttigaste av alla kålsorter har
jag läst om, men förlorar den på att frysas, är det
nån som vet?
Om man har lyckan att lyckas med grönkål (jag misslyckades å det snöpligaste i somras, funkade utmärkt till slutet av augusti, när kålen var en frodig halvmeter glufsade kållarverna i sig rubb och stubb på den vecka jag var borta från sommarstället där jag ordlar - nästa år totaltäckning med fiberduk, från sådd till vinter!) är ju det hela bekvämt. För om du bor nära din grönkål behöver du ju inte frysa den, den står ju även i frosten i landet - och ser snygg ut dessutom, särskilt om den har lite snö på hjässan.
mvh Eklo
Jag drömmer om att lyckas med några lilafärgade högslingrade brytbönor som jag har sett på bild, men inte minns namnet på. Och massor av brytärter och vaxbönor ska det bli hoppas jag. Men siktet är främst inställt på fin potatis av olika slag.
mvh Eklo