Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Saltlake, till skinka
          Tosan
          Inlägg 09-11-2007, 18:52
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 4 016
          Medlem sedan:
          31-05-2007
          Medlem nr: 10 798



          4,5 liter vatten
          1 kilo salt
          125 g strösocker
          5 g salpeter
          ca 5 kryddpepparkorn
          ca 5 vitpepparkorn
          2-3 lagerblad

          Koka upp under omrörning och låt koka en liten stund. Låt det kallna ordentligt, häll över skinkan och se till att hela skinkan täcks. Låt stå svalt i 6 dygn.
          Skölj skinkan hastigt i kallt vatten före kokning.


          --------------------
          Stolt HBT-kompis
           
          Citera

          Inlägg i den här tråden


          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 03-09-2025, 08:00
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon