Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Jordkällare
          Anna-Maj
          Inlägg 17-09-2007, 05:05
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 74
          Medlem sedan:
          02-08-2007
          Medlem nr: 11 818



          Vi har skaffat jordkällare i vår. Nu undrar jag hur man gör saft och sylt, av tex lingon, blåbär och vinbär, som står sig i jordkällare. Hur länge står de sig? thanks.gif


          --------------------
          "Om en person du talar med inte tycks lyssna, var tålmodig. Det kan helt enkelt vara att han har lite ludd i ena örat."
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          KURT
          Inlägg 11-11-2007, 05:02
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 10 440
          Medlem sedan:
          01-11-2002
          Medlem nr: 34



          Paraffinet minskar avdunstningen, så att inte sylten bli torr om den förvaras under flera år. Men har man bara varma rena burkar och tappar sylten varm, så behöver man oftast inget konserveringsmedel, undantag är t ex äppelmos och kanske också gelé.

          Redigerat av KURT: 11-11-2007, 05:02
           
          Citera



          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 01-09-2025, 12:00
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon