Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Extra på julbordet, har ni något speciellt
          Bettis
          Inlägg 13-11-2007, 10:26
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 4 213
          Medlem sedan:
          07-02-2007
          Medlem nr: 9 061



          Jag undrar om ni har något speciellt på julbordet, som kanske inte är direkt/vanligt att man har g.gif Själv har jag nog bara "vanlig" julmat som köttbullar, skinka och lax mm. Skulle vara kul att höra om någon har något udda smile.gif


          --------------------
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          Margith
          Inlägg 15-11-2007, 16:08
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 2 958
          Medlem sedan:
          30-01-2004
          Medlem nr: 2 746



          Vad som anses annorlunda/speciellt är ju lite svårt att veta.
          Men jag vill ha Solöga och ägghalvor med löjrom på.
          Får jag inte Apotekets senap, hemgjort äppelmos och katrinplommon som kokats med några nejlikor, då kan jag avstå från julskinkan.

          Min mormor och morfar gjorde alltid grisfötter till jul, oj vad jag saknar det -cry-.gif
          Visst, jag kan göra dem själv, men det känns som lite för mycket arbete för nåt som bara jag kommer att äta.


          --------------------
          Margith, zon 6

          Har du inget snällt att säga, är det bättre att vara tyst.
          Citat: min mor =)
           
          Citera

          Inlägg i den här tråden
          Bettis   Extra på julbordet   13-11-2007, 10:26
          Mollis   Hej, vi har ibland Ceviche (kall marinerad torsk) ...   13-11-2007, 10:37
          Bettis   Hej, vi har ibland Ceviche (kall marinerad torsk) ...   13-11-2007, 11:06
          LindaLunda   Äggost! Bohuslänsk delikatess... mums... Linda   13-11-2007, 10:56
          Hannele   Äggost! Bohuslänsk delikatess... mums... Linda...   14-11-2007, 19:22
          Mollis   Det är mycket gott med Ceviche och passar på alla ...   13-11-2007, 11:22
          olgak   Färsk hyvlad rödkål försiktigt gnuggad i havssalt ...   13-11-2007, 13:40
          Floppy   Kålrotslåda och leverlåda...är måsten för mig på j...   13-11-2007, 13:49
          Monica i Nässjö   Nu ska vi se. Absolut måste på mitt julbord, förut...   13-11-2007, 16:10
          aanderss   brunkål är ett måste men även blodkorv är gott på ...   13-11-2007, 16:38
          Snöflinga   Bruna bönor, fast det är kanske inte så ovanligt ...   13-11-2007, 16:43
          Markus_H   Bruna bönor, fast det är kanske inte så ovanligt ...   13-11-2007, 22:45
          Tosan   Nej numer kommer ju grishuvet i två delar när man ...   13-11-2007, 17:19
          Inga från Närke   Gristunga och grishjärta + morotslåda och leverlåd...   13-11-2007, 21:12
          Lillja   Fårbog brukar vi ha på julbordet numera eftersom m...   13-11-2007, 21:41
          Trädet (ZonV)   sikrom och/eller löjrom   13-11-2007, 23:02
          zissi   Apelsinsago har vi alltid till fikat efter julbord...   13-11-2007, 23:08
          moriana   Något vi alltid brukar ha på bordet är älgrulle, t...   13-11-2007, 23:35
          Eva i Höga   Vi har alltid Bohuslänsk äggost på julbordet (även...   14-11-2007, 09:32
          Felicia   Gravad röding eller öring, rökt älg-kött eller tjä...   14-11-2007, 11:20
          Bettis   Oj så kul att läsa alla era "udda" saker...   14-11-2007, 12:22
          aq42   Lite rabarberkräm som avslutning är alltid uppfris...   14-11-2007, 19:36
          AnnammA   ...alltså, vi har plockat bort en del från julbord...   14-11-2007, 22:32
          Tosan   Men hjälp! Tröttna på skinka!?! Jag ko...   14-11-2007, 22:36
          Dito Verde   "släppträskbröd" :confused:   14-11-2007, 22:49
          Tosan   :confused: Det är ett lite tjockare hårt tunnbröd,...   14-11-2007, 22:53
          Dito Verde   Intressant. Nu börjar jag genast undra hur vanligt...   14-11-2007, 22:59
          Tosan   Jag skulle tro att det inte blir nån större skilln...   15-11-2007, 10:58
          Anma   Jag har självklart de finska lådorna kålrot, lever...   15-11-2007, 15:55
          Snigelhatare   Sill! Sill på längden och tvären. Inlagd sill,...   15-11-2007, 16:17
          titti49zon6   Kalixlöjrom på kavring med lite rödlök i :tummenup...   15-11-2007, 16:18
          aq42   På vårt julbord serveras alltid lammstek. Det verk...   15-11-2007, 18:21
          netaave   Färsk ananas till skinkan. Fetaost, kalamataoliver...   15-11-2007, 18:25
          aq42   Tänk er ett julbord med allt detta. Det skulle bli...   15-11-2007, 18:26
          E-a   Ingen jul utan dopp i grytan. Vi doppar hela skivo...   15-11-2007, 19:17
          Tosan   Ingen jul utan dopp i grytan. Vi doppar hela skivo...   15-11-2007, 21:08
          HannaLisa   laxpaté med romsås, eller en rökt griskulting med ...   15-11-2007, 19:22
          aq42   laxpaté med romsås, eller en rökt griskulting med ...   15-11-2007, 19:31
          HannaLisa   Är inte säker på att griskultingen uppskattas av a...   15-11-2007, 19:34
          Cacki   Min man är norrbottning och när vi träffades inför...   15-11-2007, 21:42


          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 03-08-2025, 04:58
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon