Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Förvara vitlök, Hur bör man förvara vitlök?
          KURT
          Inlägg 09-02-2004, 06:24
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 10 440
          Medlem sedan:
          01-11-2002
          Medlem nr: 34



          Hur bör man förvara vitlök så att det inte bara är ett tomt skal med svampsorer i när man skall ta vitlöken? Kylskåpsförvaring borde ju sakta ned svampens tillväxt men då tar väl andra matvaror smak av vitlöken?
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          KURT
          Inlägg 12-02-2004, 10:18
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 10 440
          Medlem sedan:
          01-11-2002
          Medlem nr: 34



          CITAT (Nina H @ 12-02-2004, 09:39)
          Jag köper aldrig vitlök i Sverige för den är ofta felbehandlad. Har förmånen att kunna handla i Spanien (20:- kr/kg!) det jag inte odlar själv. Köper ett halvt kilo åt gången och förvarar bara i rumstemp i en lerkruka. Visst händer det att någon klyfta är tom ibland, men det får man väl ta.

          Matpriserna inom EU närmar sig varandra, i Spanien går priset upp medan det sjunker något i Sverige. Vitlök för 25kr/kg är ju vanligt i Sverige, om än felaktigt förvarad vitlök!
           
          Citera



          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 07-08-2025, 04:57
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon