CITAT (KURT @ 27-03-2008, 12:08)

Har du redan vanilj i? Annars brukar endel ha färska bär, sylt eller ev sötat vinäger PÅ den:
http://splendidtable.publicradio.org/recip...pannacotta.htmlDet är själva hallonsåsen som ska vara ovanpå som skulle innehålla in, det står 2 dl hallon, 1msk vitt sött vin och 1 msk strösocker. Däremot ska det visst vara vaniljstång i själva pannacottan, det ser ganska standard ut 3dl vispgrädde, 1 dl mjölk, 2 msk strösocker, 100g grovt hackad vit choklad och 2 gelatinblad. Till garnering kan man ha bär och nötter, om man vill.
Det jag gillar med receptet är att man kan göra alltihop dan innan, så man slipper stå med det samma dag som man ska bjuda på middag t ex. Skönt att slippa ha allt samma dag.
Kanske man kan byta vinet mot en skvätt lämplig saft?