Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Hur ska man göra med karob?
          Christoffer
          Inlägg 07-04-2008, 06:36
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 2 616
          Medlem sedan:
          28-11-2002
          Medlem nr: 439



          Hur ska man göra med karoben för att kunna använda den till matlagning?
          Ska man pulvrisera hela, med skal och allt, eller på något sätt få ut det som finns inuti?

          Bifogad fil  karob2.jpg ( 15.05k ) Antal nedladdningar: 40
          Bifogad fil  karob1.jpg ( 17.83k ) Antal nedladdningar: 38
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          Rosmarin
          Inlägg 30-04-2008, 10:08
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 2 099
          Medlem sedan:
          07-02-2008
          Medlem nr: 13 936



          Det söta fruktköttet som omger kärnorna är sött och smakar lite som torkade dadlar (men "fruktigare") om man äter det som det är vid öppnandet av skidorna. Det blir ju inte så mycket per fruktskida i och med att kärnorna tar så stor plats men det är gott!


          --------------------

          Vänliga Hälsningar:
          Rosmarin
          Klimat: Bourgogne Min hemsida


           
          Citera



          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 17-10-2025, 22:59
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon