Det viktiga är att se till potatisen inte är för tjock, jag har ett jätte bra "rivjärn" från Tupperware, Bake to basic tror jag det är som man river lövtunna potatis skivor, och så har jag klart lök i. Men sen brukar jag göra som en lasange liksom, inte med varm ostsås, men att man varvar liksom. Då har jag cremefraishe och matlagningsgrädde, massa riven ost, parmesan, mkt vitlök, salt, vit,svart och rosépeppar, paprikapulver. pepparrot! lite senap. och rör ihop allt utom potatisen i en bunke och sen får de idka älskog i ungsformen

Det skall vara kladdigt liksom. Sen kör jag det i ugnen med folie på, sen mot slutet tar jag av folien och öser på grillfunktionen. Blir alltid super gott....tror det är allt jag har....lagar aldrig mat efter recept....kan ha missat ngt, Ja! persilja!! Har aldrigt tänkt på att koka potatisen innan...Men jag tror att mkt ligger i de tunna skivorna! tidiager när jag använde kortsidan på rivjärnet eller kniv, blev det inget vidare .
Och nä ovanstående är inte så nyttigt heller, men väldigt gott!
och MM Mozarella är nog mkt gott och ha på!Ska lägga det på minnet !