CITAT (Ingrid Zon3 @ 10-06-2008, 08:08)

Och så får du en länk till en
jättegod gryta.
Om du har riktigt rökt fläsk i stället för det man vanligen hittar i affären så kan du ta lite mindre än i receptet. Grytan görs med fördel minst en dag innan den ska serveras. Kyl ner den så snabbt som möjligt (kallt vatten i diskhon, ner med hela grytan, byt ev. vatten efter en stund). Vill ni inte ha potatis till går den förstås bra med couscous, bulgur eller ris till.
Skulle kunna bli en riktigt trevlig middag med gryta till huvudrätt och pajen efter. Men det kanske man kan spara till en kyligare dag.
låter jätte gott men kan man använda nått annat än vin i?
jag vet vinet kokar bort men både min sambo och jag är hel nykterister
(tror inte jag får köpa vin för han helst iallafall)
och det var antagligen alcohol som dödade min pappa (eller snarare att nyktra till efter alcohol)
så jag är lite extra negativ mot alcohol just nu
tack för tipsen med vinbären by the way
If you don't think you can defeat your opponent because your short, just remember, paper cuts hurt too.