CITAT (Mollis @ 12-06-2008, 06:50)

Ja Gös är gudagott tycker jag, här kommer ett riktigt smarrigt recept på ugnsbakad Gösfilé Florentine som jag fått av svärmor:
Lägg fisken på ett fat och häll över en skvätt vitt vin, salt, peppar och lite lite Dragon.
Kör i micron ca 3-4 minuter tills den är nästan klar.
Sås:
2 dl vitt vin
2 dl Creme Fraiche
1 fiskbuljongtärning upplöst i vinet
ev. maizena att reda med
Bryn ett paket djupfryst bladspenat eller färska blad i Olivolja
krydda med salt peppar och lite muskot.
Lägg spenaten i en ugnsfast form, lägg över fisken och sist såsen.
(Strö ev över lite Parmesan)
Ställ in i ugnen i ca 225 grader tills den ser gratinerad ut.
Hej Mollis o tack för ditt förslag. Det låter som det är värt att prova. mvh. Eden. PS.Hoppas du tittat på bilden av Gös,du ville ju se den. DS.