Tackar! Och det var en riktigt traditionstyngd midsommar, vi klädde och reste stången, dansade, små-grodade och lekte björnen sover. Sånt kräver en hel del påfyllning av energidepåerna.
Anledningen till att jag är skeptisk till korv är att jag inte vet vad som är i den. Eller om jag vet det så vill jag inte tänka på det, än mindre betala för det (kolla gärna kilopriset på köttinnehållet om man tycker att korven är prisvärd, ibland ligger det på samma prisnivå som oxfilé, ochg det tror jag inte de använder) . Det är faktiskt samma sak med sojakorv och liknande. Jag har hyllat "råvaror" snarare än hel- och halvfabrikat redan innan jag läste "Den hemlige kocken".
Nu gjorde jag ju rejäla avsteg med både färdig potatissallad och grillolja, mycket E-grejer blev det...
--------------------
Erfarenhet är värdelöst, du har den alltid strax efter att du behövde den.
|