Snygga!!!! Det är Pionvallmo alla tre va?
CITAT (Maggan H @ 04-08-2008, 10:10)

Några av mina dubbla sorter:
Vallmo_flemish_antique_dubbel.jpg ( 22.14k )
Antal nedladdningar: 22
Vallno_dubbel_mörkröd.JPG ( 822.98k )
Antal nedladdningar: 21Ytterligare en, rosa:
Vallmo_dubbel_rosa1.JPG ( 784.73k )
Antal nedladdningar: 24Det bästa är om frökapslarna kan sitta kvar tills de är torra.......det märker ni om det skallrar när ni skakar på dem. Sen är det bara att göra ett litet hål i kapseln o skaka ut på ett fat eller i en liten påse. Det går också bra att klippa av fröstänglarna o lägga dem på tork...i en träkorg eller liknade....luftigt i rumstemperatur.
Jag har provat båda sätten och de funkar lika bra!
CITAT (holyanna @ 04-08-2008, 12:51)

Jag undrar också hur man tar frön. Hur vet man när de är klara?