Jättetänd på chili?
Ja efter ha läst Jonas Borssens böcker kan man välan bli as-sjuk ävenom man inte lagar sydamerikanst/amerikansk mat .<-))
Själv känner jag mer för hetta med smak inte hetta a la hetta smakdödarvariant. Många tror ju att chilipeppar = smaklökardöd- men det beror på det dåliga utbudet hos fröfirmorna - www.ortagarden.com
har ju en massa kul - man behöve rju itne odla de allra starkaste och inte ens de medelstarka för att upptäcka att chilipeppar är goda och smakrika ;-)
Har för mig atjag såg rökningslänken/beskrivning hos Graeme ......
http://easyweb.easynet.co.uk/~gcaselton/ch...hile/chile.htmlHan har en av de bästa databaserna för namn etc jag VET - och här ser man lite mera vd som finns.
Piri piri?
tillåt mig säga 'bah'!!!
Scrolla igneom fröfirmorna och NJUT! Elle namndatabasen ;-)
Detta är chilekonst på HÖG nivå ;-9
Hälsar ingrid i västkustsmörkret