Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Kikärtsgroddar
          Kjell Håften
          Inlägg 21-08-2008, 18:28
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 1
          Medlem sedan:
          21-08-2008
          Medlem nr: 18 473



          Hejsan! Första inlägget för mig.

          Jag vågade mig på att testa att grodda kikärtor för typ.. 5 dagar sen? Nu står dom i kylen och är ganska stora och lite gröna.. smakar lite beskt.

          Jag har testat en, men vågar inte riktigt äta fler, då jag precis har börjat experimentera med andra groddar än alfalfa. Läste att det finns en viss salmonella-risk ( http://www.slv.se/upload/dokument/rapporte...t_gronsaker.pdf ) och vill inte gärna utsätta mig för den i onödan.

          Är det olika risk för olika groddar och är det farligare att äta beska groddar?


          Såhär ser dom ut (eller ja.. kameran verkar ha som ett snuskfilter, som gör att de ser grönare ut än de egentligen är):




          Redigerat av Kjell Håften: 21-08-2008, 18:50
           
          Citera



          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 28-06-2025, 01:35
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon