Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Rödvinbärssnaps, Hur ska jag göra men sockret...?
          Molngrabb
          Inlägg 02-09-2008, 11:31
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 100
          Medlem sedan:
          11-07-2008
          Medlem nr: 17 416



          Det är så att jag håller på att göra rödvinbärssnaps. På måndag så har den stått i två veckor och skall provsmakas. smile.gif
          Men så till mina frågor. Jag misstänker att snapsen kommer att vara ganska syrlig/sur i smaken eftersom röda vinbär har den karaktären. Kan jag ha i sockerbitar? Hur många i så fall och ska jag ha i det nu eller när snapsen är silad?

          Bifogad fil  SB7Y5762.jpg ( 10.54k ) Antal nedladdningar: 44


          Redigerat av Molngrabb: 02-09-2008, 13:27
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          KURT
          Inlägg 09-09-2008, 11:53
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 10 440
          Medlem sedan:
          01-11-2002
          Medlem nr: 34



          Det brukar vara bättre med sockerlag än med sockerbitar i de flesta fall:

          http://matalskaren.taffel.se/2008/07/20/so...gora-hallonsas/
           
          Citera



          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 30-07-2025, 14:57
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon