Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Björnbärssylt, Den blev för lös.
          Chamomille
          Inlägg 14-09-2008, 19:27
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 10 013
          Medlem sedan:
          28-06-2007
          Medlem nr: 11 250



          Sitter här med 3 liter Björnbärssylt som är som saft i konsistensen. Jag har ingen pektin hemma och undrar då - kan jag använda potatismjöl? Jag hittar inte någonstanns på nätet att man kan det till sylt, bara till saftsåser och krämer. Kan man använda potatismjöl? Om inte, varför? g.gif

          Redigerat av Chamomille: 14-09-2008, 19:28


          --------------------
          Camilla zon 2-3

          Ett gott skratt förlänger munnen.

           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          KURT
          Inlägg 15-09-2008, 06:17
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 10 440
          Medlem sedan:
          01-11-2002
          Medlem nr: 34



          Jag tror att melatin innehåller karragenan (E407), johannesbrödkärnmjöl (E410) samt konserveringsmedel. Det ena förtjockningsmedlet är altså agar från tång, och det andra från fröna till johannebrödträdet.
           
          Citera



          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 03-08-2025, 02:49
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon