CITAT (Åsa, mälardalen zon 2 @ 10-09-2008, 08:38)

Det är detta recept jag testar just nu på rödbetssherry.
Sherry av rödbetor
......
Täck över med plastfolie. Stick några lufthål med nål. Låt stå 5 veckor.
CITAT (Chamomille @ 03-09-2008, 22:54)

Potatissherry
...........
Lägg folie över hinken och låt den stå varmt vid ett element i 14 dagar. Tappa över det fina i ny hink och låt stå i 14 dagar till. Klart!
Japp, då kanske man ska prova med äpplen istället, kanske lite mer än ett halv-kilo? Det skadar ju aldrig att exprementera lite

roliga recept, ska absolut testa! Håller just nu på med nyponsherry som jag hittade här på Odla, men
där ska det stå i 6 månader, medan dessa bara ska stå ca 1 månad, varför är det så olika?
mvh Maria
ps tog bort lite i citaten, tyckte det var onödigt att ta med
hela texten