Tack så mycket Gillan, vad kul att höra
Att göra egna såser är riktigt roligt. Det krävs en hel del experimenterande innan man uppnår resultat, men övning ger färdighet och tycker man om att stå i köket så är det definitivt något man ska prova!
Man kan använda i stort sett vilken bas man vill: tomat, morot, mango, aubergine, potatis är exempel på vanliga baser. Vet man vilken bas man vill ha kan man sedan jobba sig vidare med att balansera och komplettera den smaken. Plocka fram dom kryddor man gillar och de chilisorter man tycker om. Till slut har man en personlig produkt som kommit fram genom mycket slit. Att produkten sedan blir uppskattad av andra känns kanonkul

Kul att du ska följa bloggen, men det blir inte så mycket uppdateringar. Speciellt inte såhär i vintertid. Jag har gjort en chili-bonzai nyligen som jag tänkte blogga lite om och kanske något nytt såsprojekt
Redigerat av chilihead: 27-10-2008, 16:01