Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Ostrecept önskas, Boursin...
          Chamomille
          Inlägg 20-11-2008, 13:52
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 10 013
          Medlem sedan:
          28-06-2007
          Medlem nr: 11 250



          Jag är så barnsligt förtjust i den lilla dessertosten Boursin. Är det någon som har ett recept på nåt liknande?


          --------------------
          Camilla zon 2-3

          Ett gott skratt förlänger munnen.

           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          Sussie F-Flower
          Inlägg 20-11-2008, 19:26
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 3 217
          Medlem sedan:
          25-03-2008
          Medlem nr: 14 814



          Nu hittade jag lite mera....
          Blev nog så sugen själv nu, så jag måste nog göra ost igen, jag också...

          Jag tror att dom har använt sig av syrad mjölk, Camilla. Sedan har dom tillsatt grädde på slutet för att få krämigheten. Ungefär som dom gör med vissa sorter av Brie.
          Grynen som uppstår varierar nog i storlek och beror antagligen på hur hög värme som används.

          http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=548&a=335597
           
          Citera
          Chamomille
          Inlägg 20-11-2008, 19:40
          Länk hit: #3


          Medlem
          Antal inlägg: 10 013
          Medlem sedan:
          28-06-2007
          Medlem nr: 11 250



          CITAT (Sussie F-Flower @ 20-11-2008, 19:26) *
          Nu hittade jag lite mera....
          Blev nog så sugen själv nu, så jag måste nog göra ost igen, jag också...

          Jag tror att dom har använt sig av syrad mjölk, Camilla. Sedan har dom tillsatt grädde på slutet för att få krämigheten. Ungefär som dom gör med vissa sorter av Brie.
          Grynen som uppstår varierar nog i storlek och beror antagligen på hur hög värme som används.

          http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=548&a=335597

          Det var en intressant sida (sidor). Då ska det bli intressant att se vad det blir av den blivande osten som står i kylskåpet och silas. Självaste basen är välldigt god och fet... biggrin.gif

          Edit: Jag ska prova nästa gång med filmjölk och grädde. Filmjölk är nog bättre än creme fraische om man vill få det grynigt smile.gif

          Redigerat av Chamomille: 20-11-2008, 19:59


          --------------------
          Camilla zon 2-3

          Ett gott skratt förlänger munnen.

           
          Citera



          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 29-07-2025, 23:56
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon