CITAT (Sussie F-Flower @ 20-11-2008, 19:26)

Nu hittade jag lite mera....
Blev nog så sugen själv nu, så jag måste nog göra ost igen, jag också...
Jag tror att dom har använt sig av syrad mjölk, Camilla. Sedan har dom tillsatt grädde på slutet för att få krämigheten. Ungefär som dom gör med vissa sorter av Brie.
Grynen som uppstår varierar nog i storlek och beror antagligen på hur hög värme som används.
http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=548&a=335597Det var en intressant sida (sidor). Då ska det bli intressant att se vad det blir av den blivande osten som står i kylskåpet och silas.
Självaste basen är välldigt god och fet... 
Edit: Jag ska prova nästa gång med filmjölk och grädde. Filmjölk är nog bättre än creme fraische om man vill få det grynigt
Redigerat av Chamomille: 20-11-2008, 19:59