Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Gammal absint, Färgen...
          Christoffer
          Inlägg 27-04-2004, 23:15
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 2 616
          Medlem sedan:
          28-11-2002
          Medlem nr: 439



          Vad i den gamla Absinten (inte den de har på Systemet) var det
          som gjorde att spritdrycken fick en grön färg?
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          MimE
          Inlägg 28-04-2004, 19:52
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 426
          Medlem sedan:
          02-11-2003
          Medlem nr: 2 502



          CITAT (Christoffer @ 28-04-2004, 20:23)
          Förresten förstår jag inte varför högprocentig sprit (>90%) inte får säljas på systemet.

          Förmodligen för att risken att man skulle kunna stjälpa i sig så mycket alkohol att man blir alkoholförgiftad är så mycket större än med lägre alkohol%.

          Christoffer,
          Jag kunde väl gissa att det var du som låg bakom denna tråd bara genom att läsa titeln. tongue.gif

          Men jag gillar dina "tokiga" frågor som min hjärna är för enkelspårig för att ens reflektera över i vanliga fall. Jag har lärt mig massor. Tack!

          (Hoppas du inte tar illa upp utan tar det för vad det är - en komplimang).

          /Mimmi
           
          Citera

          Inlägg i den här tråden
          Christoffer   Gammal absint   27-04-2004, 23:15
          Virgo   Förmodligen av denna växt Artemisia absinthium; e...   28-04-2004, 00:14
          sanna   Absinten blir inte grön av malört. Malört ger end...   28-04-2004, 08:26
          Nina H   Jag har sett Moulin Rouge flera gånger men (tack o...   28-04-2004, 12:32
          sanna   http://terryxart.com/Moulin%20Rouge%20030.jpg Titt...   28-04-2004, 13:03
          Christoffer   Ja, Moulin Rouge är en underbar film!!...   28-04-2004, 19:13
          Christoffer   Virgo> Strindberg är nog den första jag tänker ...   28-04-2004, 19:18
          Christoffer   Förresten förstår jag inte varför högprocentig spr...   28-04-2004, 19:23
          Christoffer   Synd att jag inte kan tyska, men j...   28-04-2004, 19:30
          Christoffer   Ok, jag tar det som en komplimang. Tack! :)   29-04-2004, 17:46
          Gurkan   Ja du, att krydda Absinth är en egen vetenskap, so...   26-05-2004, 19:50
          Mi70   Bara för någon vecka sedan, eller lite mer, gick e...   26-05-2004, 23:09
          Mia, zon 3   Vilket himla trevligt forum detta är! Man lär ...   27-05-2004, 15:48
          Christoffer   In addition to these ingredients, manufacturers so...   29-05-2004, 18:16
          Christoffer   Men vad kan det vara i Absinten som gör att den op...   31-05-2004, 20:22
          Gurkan   Det är de eteriska oljorna från anisen. Vid hög al...   31-05-2004, 20:49
          Christoffer   Tackar, det var ett snabbt och utförligt svar...   31-05-2004, 20:54
          Gurkan   Jag använde följande recept (fast jag fick inte ta...   31-05-2004, 21:02
          Christoffer   Det låter som ett bra recept. Men hur gjorde du me...   31-05-2004, 21:06
          Gurkan   Fick inte tag på nån calamus så jag kan inte svara...   31-05-2004, 21:21
          Christoffer   Jättebra sidor! Du har inte möjligtvis Essence...   31-05-2004, 21:44
          Gurkan   Romersk malört heter "Artemisia pontica...   01-06-2004, 09:59
          Christoffer   Ja, butiken ligger på den där "huvudgatan...   01-06-2004, 20:53
          Christoffer   Det här är deras sortiment, eller rättare sagt var...   02-06-2004, 11:22
          Christoffer   Kan man göra absint på vanlig vodka så att absinte...   17-06-2004, 23:36
          Gurkan   Ja, det går säkert bra men du måste ändå destiller...   21-06-2004, 21:43
          Christoffer   Men utan destillation, kommer det att opalisera då...   22-06-2004, 09:05
          Gurkan   Ytterst lite, kan bli lite grumligt på sin höjd nä...   22-06-2004, 09:45
          Christoffer   Då ska jag prova det. Är det "stjärnorna...   22-06-2004, 18:04


          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 24-07-2025, 17:10
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon