Ta inte bara hänsyn bara till vad som är gott, utan vad som är bra för din hälsa, för alla inblandade i produktionen och för miljön också. Att äta enbart kött låter som en dålig idé tycker jag

Sedan är ju grönsaker så gott och ju mer varierat, desto bättre

Någonting som jag tycker är väldigt lätt och gott att odla är rädisor. Jag brukar odla litet då och då. I slutändan blir dock inte så nyttigt när man sitter där och vräker i sig dem med smör och salt

Men annars tycker jag att de är goda att ha i sallader eller att bara skiva och lägga på tallriken.
Om du bara skaffar tillräckligt med ljus så kan du ju odla i princip vad du vill inomhus. Men att välja någonting som man kan skörda snabbt är litet snällare emot plånboken i och med elräkningen

Groddar som du nämnde finns ju i många varianter, det är ju både lätt, gott och nyttigt.
Redigerat av Nauti: 22-12-2008, 13:31