Grattis till kolonilotten!!!
Örter - finns ju en hel del...
Som tidigare nämnts rosmarin o lagerblad. (Var ute en runda i örtagården o tog in till köttgrytan igår.)
Ja, myntor - finns flera olika. Använder den till tabouleh - härlig sallad! (Finns recept på nätet.) Här behövs också persilja (Jodå - instämmer med Blomkronan - den är helt vild - nu hittar jag persilja i var o varannan rabatt.)
Ettåringar är basilika - här har jag både vanlig o thai.
Timjan.
Testade koriander, men den blev så rufsig, så jag får se ifall jag ger den en ny chans. Annars god i matlagning från ex vis Thailand, Libanon osv. (Inte alla som gillar den, en del tycker den smakar lite parfym.)
Jag har lite olika salvior också, men har ännu så länge inte använt dem i matlagningen så mycket.
Ett absolut måste: Gräslök! Ja, o här har jag också den vita med vitlökssmak.
Ja, och så oregano..
Dessutom finns det ju ätbara blommor, som kan vara fina i sallad, drinken osv...
(Sedan, men bara till ögonfröjd, så har jag blodtopp - en klar favorit.

)
Lycka till!!!!