Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Påskbuffe
          Annkina
          Inlägg 27-03-2009, 19:47
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 400
          Medlem sedan:
          11-06-2005
          Medlem nr: 5 974



          Vi ska ha släkten här på middag på påskafton och tänkte ha buffe. Men vad har man?

          Såhär långt har vi kommit på:

          Potatisgratäng el kokt potatis m kall sås
          Köttbullar
          Prinskorv
          sill
          ägghalvor med gojs på
          rökt el gravad lax m sås
          sallad
          bröd
          smör
          ost

          hemgjord glass till efterätt

          Bullar, kakor o tårta till kaffet


          --------------------
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          Red Top
          Inlägg 29-03-2009, 23:07
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 8 776
          Medlem sedan:
          24-05-2008
          Medlem nr: 16 329



          Ett litet tips; när jag bakar mitt ljusa påskbröd har jag i en gnutta gurkmeja, så brödet blir gult. Är det påsk, så är det biggrin.gif


          --------------------


          Att alltid vara en smula barn, det är att vara riktigt vuxen.

          Jevgenij Jevtusjenko



           
          Citera
          Myosotis
          Inlägg 30-03-2009, 12:57
          Länk hit: #3


          Medlem
          Antal inlägg: 19 798
          Medlem sedan:
          30-09-2007
          Medlem nr: 12 674



          CITAT (Red Top @ 30-03-2009, 00:07) *
          Ett litet tips; när jag bakar mitt ljusa påskbröd har jag i en gnutta gurkmeja, så brödet blir gult. Är det påsk, så är det biggrin.gif

          Kul tips, det ska jag testa. Ett annat brödrelaterat tips är att kavla ut bröddeg och ta ut formar med pepparkaksmått, typ lamm och harar och så. Det blir väldigt snyggt och det blir gott också för brödet blir så knaprigt.
          Till påskdagens frukost brukar jag baka såna här påskgubbar som håller varsitt ägg i famnen, lite svårt att se kanske men jag hittar ingen bättre bild:



          Man kokar äggen lite kort, om det var 3 eller 5 minuter, och sen bakas de med brödet och blir precis som hårdkokta!



          --------------------
          Det ska gå.

           
          Citera



          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 23-06-2025, 18:27
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon