Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Förvaring av allt ätbart, Tips om förvaring i matkällare
          kolmask
          Inlägg 06-10-2011, 21:58
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 95
          Medlem sedan:
          01-05-2009
          Medlem nr: 22 842



          Vet inte om tråden hamnar rätt, men jag gör ett försök smile.gif

          Jag funderar på att börja utnyttja vår matkällare lite mer. I år blev min egen skörd ganska mager med jag tänker inför nästa säsong kanske odla lite mer så att man kan spara och ha ett tag. Jag tänker även att det vore toppen att kunna handla på sig t.ex. massvis med rotfrukter nu när det är billigt.

          Är det någon som har erfarenhet av att lagra livsmedel i matkällare och vete vad man bör tänka på? Temperaturen där nere pendlar en del, just nu är det väl 12 grader kanske, och under vintern kan det bli minusgrader.

          Jag har hört att man inte ska förvara rotfrukter tillsammans med andra livsmedel, gäller det även för hemmabruk eller är det bara i restaurangkök?
           
          Citera



          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 04-08-2025, 13:02
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon