Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Skillnad på rårörd och kokt saft?, Har något något RIKTIGT smarrigt recept?
          Victoria
          Inlägg 04-08-2006, 12:26
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 270
          Medlem sedan:
          15-10-2003
          Medlem nr: 2 446



          Blir det mer vitaminer kvar i rårörd saft? Vad tycker ni om smaken på rårörd resp. kokt saft. Har själv gjort både och med svarta vinbär och jag tycker nog att den kallrörda blir mer blaskig, som en måltidsdryck typ. Jag vill ju ha REJÄLT med sting och riktig svartvinbärssmak i saften, inte för sött. Däremot gjorde jag förra året en rårörd hallonsaft, har nog aldrig druckit så god saft i mitt liv wink.gif Men har tappat bort receptet?

          Kan någon hjälpa mig med ett riktigt bra recept til svarta vinbär (och gärna även röda vinbär, tycker den oxå bara blir sötsliskig ch blaskig, inte mycket smak) och hallonsaft givetvis smile.gif
           
          Citera



          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 27-07-2025, 17:30
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon