Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > marinerade tomater
          Malin_MeL
          Inlägg 01-09-2010, 19:48
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 855
          Medlem sedan:
          16-08-2008
          Medlem nr: 18 334



          Jag har gjort en burk med coctailtomater som jag delade på hälften
          hackade rödlök, basilika, vitlök
          saltade och pepprade, sen fyllde jag upp med olivolja.

          nu har den stått ett dygn och tomaterna smakar fantastiskt och oljan smakar som en god vinegrett

          jag har aldrig gjort en sån här "inläggning" tidigare, vad tror ni om hållbarheten på en sådan? är det lönt att göra fler burkar, eller är det färskonsumtion som gäller?

           
          Citera

          Inlägg i den här tråden


          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 01-09-2025, 03:28
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon