Full version: marinerade tomater
Malin_MeL
Jag har gjort en burk med coctailtomater som jag delade på hälften
hackade rödlök, basilika, vitlök
saltade och pepprade, sen fyllde jag upp med olivolja.

nu har den stått ett dygn och tomaterna smakar fantastiskt och oljan smakar som en god vinegrett

jag har aldrig gjort en sån här "inläggning" tidigare, vad tror ni om hållbarheten på en sådan? är det lönt att göra fler burkar, eller är det färskonsumtion som gäller?

Fny
men åh, det låter gott! Måste testas. tongue.gif
mamamaggan
Låter smaskens !

Tack för det receptet.
Detta är en "enklare" version av forumet. För att se forumet med formatering och bilder kan du klicka här.
       
Copyright © 2011 Odla.nu. All rights reserved.
          
Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
 
Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon