Hej alla experter!
Å jobbets vägnar ska vi starta en pallkrageodling inomhus i en innergård som är inglasad. Allt är i planeringsstadiet men jag hade tänkt mej att det blir tre-fyra pallar med diverse såfröer/plantor som vi sätter i januari. Eller när det nu är dags för det ..
Eftersom jag absolut inte är en pallexpert (jag röjer i trädgården annars) så skulle jag vilja ha lite tips på hur du skulle gjort om du skulle anlagt en sån odling inomhus under glastak.
Vad ska man tänka på vad gäller bevattning o dyl, frekvens på plasket o sånt.
Extralampor till växterna?
Vilka plantor, vilka fröer? Chili, paprika, tomater etc ....
En stor del av det som odlas kommer att användas till gemensamma matlagningen. Så den aspekten är tacksam också.. - bra om man sprider ut skörden över säsong ...
Så, om ni fick starta om, med dessa förutsättningar, vad hade ni gjort då, vad hade ni sått, planterat?
Mvh Petri
|