Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Brännässla, infrysning av nässla
          pohutakawa
          Inlägg 30-04-2011, 01:47
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 25
          Medlem sedan:
          14-04-2011
          Medlem nr: 41 804



          Hejsan!

          Har lite brått och hittade inget när jag sökte i all hast.

          Jag ska plocka en hel del nässlor, tänkte förvälla dem, låta dem droppa av och sedan frysa in dem i lagom portionsmängd i fryspåsar.

          Ska man hacka upp nässlorna före eller efter förvällning, eller kan man låta dem vara som dem är och bara förvälla dem?

          Tänkte koka i ca 5 minuter, främst för att ta död på bakterier och "tvätta" dem för att sedan frysa in.

          Hur gör ni?
           
          Citera

          Inlägg i den här tråden


          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 23-07-2025, 06:15
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon