Jag skulle ha valt Cape Heights, nr 5333, 59,- för en liter, finns i pappersförpackning.
Det är som Malcolm skriver att du kan ta vilket billigt rödtjut som helst när du bara ska använda den till sås, men det måste vara lite smak i vinet. I det vin jag har valt "till dig" ingår både Merlot och Shiraz, jag tror den blir kanon i din sås

Behöver du inte hela litern går den faktiskt att dricka också....
Angående tiden i ugnen säger min kokbok att du får räkna 35 min till 65 grader. Det brukar ju gå lite fortare mot slutet, så jag skulle ha räknat 1 timme. Men det finns ju ingenting som är så trist som när gästerna får vänta på att maten blir klar. Räkna 2 timmar och när den är klar sätter du folie över formen så håller den sig varm. Kom ihåg att den fortsätter att stekas då, ta ut den strax innan den blir 100 grader.
(Är du verkligen säker på att du ska ha upp den ända till 100 grader??)