Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Hur gör jag?
          Överbölingen
          Inlägg 06-02-2012, 18:15
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 1 602
          Medlem sedan:
          09-02-2003
          Medlem nr: 707



          I fredags beåt vi "Jämtlandsmenyn" på Gamal Teatern. Suveräna rätter men det var ju finalisternas recept, allt från förrätt, varmrätt och dessert.

          I en älgcarpattio ingick friterade trattkantareller. Som "punkt" var de helt fantastiska. Men knaprig svamp, 3/4 för hårda finskurna rotsaker och en sladdrig tunn skiva älg gick inte hem vare sig hos frugan eller hos mig.

          Däremot så var trattisarna en suverän höjdare.
          Är det någon som vet?
          Och kanske kan ge ett litet tips hur man gör.
          Fritterde "rena". Alltså utan frittyrsmet.

          Skulle faktiskt kunna ätas som snacks till en drink i stället för feta jordnötter. Och till viltpathé.
           
          Citera

          Inlägg i den här tråden


          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 24-07-2025, 19:14
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon