Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Ljus smak och vitaminer
          nina L
          Inlägg 10-01-2003, 11:35
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 628
          Medlem sedan:
          24-11-2002
          Medlem nr: 399



          Hur är det entligen med Ljus, smak och vitaminer. Blir det skillnad om man har grödorna i sol eller i växthus? vad är det i såfall som gör skillnaden?

          En annan sak som jag funderat på är när man läser om vitaminer i olika grödor så menas det i rått eller tillagad grönsak/rotfrukt? C-vitaminet lär ju försvinna vid kokning! men ändå står det tex att potatis innehåller C-vitamin. I kokböckerna står det inte precicerat om det är efter eller före tillagning som infomn gäller. Någon som vet? blink.gif


          --------------------
          Nin zon 2
           
          Citera

          Inlägg i den här tråden


          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 20-09-2025, 15:26
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon