Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > En fråga om färska örter.
          pinaldeni
          Inlägg 04-06-2022, 12:55
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 1
          Medlem sedan:
          04-06-2022
          Medlem nr: 96 493



          Hej, så jag har ofta hört och läst att färska örter bör tillsättas mot slutet av tillagningen, medan torra örter och kryddor bör tillsättas i början (i allmänhet).

          Min fråga är, för långa sjudande rätter, finns det någon fördel med att använda färska örter förutom att lägga till några i slutet? Jag letar efter sätt att lägga till lite extra till soppor, gumbo, tomatsås osv.
          192.168.0.1 router login 192.168.l.l
          Jag har hört att färska örter kan bli beska om de tillagas för mycket, men är det fortfarande så om de får puttra på låg temperatur? Blir det någon fördel/skillnad om de långsamt puttras tillsammans med övriga ingredienser?

          Redigerat av pinaldeni: 06-07-2022, 10:00
           
          Citera

          Inlägg i den här tråden


          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 23-07-2025, 08:20
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon