pinaldeni
Hej, så jag har ofta hört och läst att färska örter bör tillsättas mot slutet av tillagningen, medan torra örter och kryddor bör tillsättas i början (i allmänhet).

Min fråga är, för långa sjudande rätter, finns det någon fördel med att använda färska örter förutom att lägga till några i slutet? Jag letar efter sätt att lägga till lite extra till soppor, gumbo, tomatsås osv.
192.168.0.1 router login 192.168.l.l
Jag har hört att färska örter kan bli beska om de tillagas för mycket, men är det fortfarande så om de får puttra på låg temperatur? Blir det någon fördel/skillnad om de långsamt puttras tillsammans med övriga ingredienser?
RibesRubusVitis
Elva år gammal fråga:

https://www.reddit.com/r/Cooking/comments/f...ut_fresh_herbs/
Detta är en "enklare" version av forumet. För att se forumet med formatering och bilder kan du klicka här.
       
Copyright © 2011 Odla.nu. All rights reserved.
          
Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
 
Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon