Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Plommonkräm, Plommonkräm med kanel och ingefära
          KURT
          Inlägg 15-09-2004, 12:31
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 10 440
          Medlem sedan:
          01-11-2002
          Medlem nr: 34



          Ett recept på plommonkräm med kanel och ingefära från tidningen Land:

          1 kg Plommon
          4 dl Vatten
          2.5 dl Socker
          1 kanelstång
          2 krm Ingefära (eller en liten bit färsk)
          2 msk Potatismjöl

          Dela och kärna ur plommonen (man kan skålla dem om man inte vill ha med skalen). Skär dem i klyftor. Koka upp vatten, socker, kanelstång och ingefära. Lägg i plommonen och koka mjuka under lock. Red med potatismjölet, upprört i kallt vatten, och låt krämen koka upp. Låt svalna.

          Kommentar:

          Kardemumma och stjärnanis passar också att krydda med.
           
          Citera

          Inlägg i den här tråden
          KURT   Plommonkräm   15-09-2004, 12:31


          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 26-07-2025, 17:57
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon