Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Hur länge kan man skörda
          *Laika*
          Inlägg 05-11-2004, 18:28
          Länk hit: #1


          Gäster
          Antal inlägg: 391
          Medlem sedan:
          03-07-2004
          Medlem nr: 3 998



          Jag har fortfarande Purjolök, Brocoli o Persilja som inte är skördad. har dom tagit skada av att det varit frysgrader? Kött ska man ju inte frysa om, för det blir inge bra, men grönsakerna då? Persiljan är hård som knäck på morgonen, men frampå dan så är den hur fin som helst, inte slekig eller så alls. Purjolökarna skulle man ju visserligen kunna hacka o frysa in, men hur länge kan den stå ute? Brocolin vart så sen, så jag trodde att det inte vart nåt av den, men skam den som ger sig. Nu ståtar den med stora kraftiga buketter, samma där som med Persiljan, den är fast o fin. Är det bara att skära loss o frysa in? Ska man förvälla den på nåt sätt sen innan man ska tillaga den? Jag är ju inte så värst hemma på det där med grönsaker (äter dom helst inte, men kul o odla). Brocolin, är det nåt som bara är ettårigt? eller är den flerårig som Persiljan? Jag skulle vilja ta bort den stora skrymmande blasten annars, den lär väl ha soppkonsistens till våren, bläh!
          Mvh. Laika
           
          Citera

          Inlägg i den här tråden


          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 09-08-2025, 04:44
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon