Jag har fortfarande Purjolök, Brocoli o Persilja som inte är skördad. har dom tagit skada av att det varit frysgrader? Kött ska man ju inte frysa om, för det blir inge bra, men grönsakerna då? Persiljan är hård som knäck på morgonen, men frampå dan så är den hur fin som helst, inte slekig eller så alls. Purjolökarna skulle man ju visserligen kunna hacka o frysa in, men hur länge kan den stå ute? Brocolin vart så sen, så jag trodde att det inte vart nåt av den, men skam den som ger sig. Nu ståtar den med stora kraftiga buketter, samma där som med Persiljan, den är fast o fin. Är det bara att skära loss o frysa in? Ska man förvälla den på nåt sätt sen innan man ska tillaga den? Jag är ju inte så värst hemma på det där med grönsaker (äter dom helst inte, men kul o odla). Brocolin, är det nåt som bara är ettårigt? eller är den flerårig som Persiljan? Jag skulle vilja ta bort den stora skrymmande blasten annars, den lär väl ha soppkonsistens till våren, bläh!
Mvh. Laika